El Govern presenta el Pla de Cultura a Ca n’Oleo amb activitats culturals

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha organitzat per aquest divendres dia 21 de desembre a Ca n’Oleo un acte de presentació del Pla de Cultura amb un programa d’actuacions musicals, recital de poesia, espectacle de dansa i una intervenció artística en directe. En aquest acte també s’inaugurarà una nova ubicació del Centre de Català, a partir d’ara amb el nom de “Josep Maria Llompart”, que estarà obert a l’edifici de Ca n’Oleo, i que suma així un total de 5 centres arreu de les Illes Balears.

L’acte, que començarà a les 19h comptarà amb les intervencions artístiques de l’escriptor Biel Mesquida i Miquel Àngel Torrens, amb l’artista visual Joan Aguiló que elaborarà una obra en directe, amb la música de Glòria Julià i Víctor Leiva presentant el seu nou disc “Ocellada” en homenatge a Josep Maria Llompart i la dansa a càrrec de la companyia 9 espai escènic.

Amb aquest acte es pretén donar a conèixer el Pla de Cultura, però també Ca n’Oleo com a nova seu de la Conselleria de Cultura amb la inauguració d’un nou espai en aquest edifici que és el Centre de Català Josep Maria Llompart. L’entrada és lliure i els assistents podran visitar les instal•lacions i gaudir de les manifestacions artístiques que s’hi duran a terme.