L’Orquestra Simfònica actua per primera vegada al Teatre Romà de Pol·lèntia, complint els objectius del Pla de Cultura de recerca de nous públics i nous espais per fer accessible la cultura a la ciutadania

El dimecres 5 de setembre, a les 21:00h, és una data històrica per a l’Orquestra Simfònica Illes Balears ja que, per primera vegada, la Simfònica, a càrrec de les seccions d’instruments de vent, farà un concert al Teatre Romà de Pol·lèntia, Alcúdia. Un concert que té com a objectiu agermanar la música i el patrimoni històric de les Illes Balears. Aquesta iniciativa compleix els objectius de la Simfònica i del Pla de Cultura de les Illes Balears de recerca de nous públics i nous espais per fer accessible la cultura a la ciutadania.

La secció de vent de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, sota la direcció de Pablo Mielgo, oferirà un concert a un dels espais històrics més emblemàtics de Mallorca. El públic podrà gaudir d’un entorn inigualable amb música com: La Serenata nº10 “Gran Partita” de W. A. Mozart (una de les obres més importants i més àmplia, tant en durada com en instrumentació per a un conjunt de vent) i una obra de R. Strauss, la Suite Op. 4 Si bemoll major (per a vent). És una de les primeres obres del compositor alemany on cerca el seu llenguatge i troba el seu format a través de la Fuga de l’últim moviment.

Aquest concert és fruit de la col·laboració entre la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General de Cultura, i la regidoria d’Educació i Patrimoni de l’Ajuntament d’Alcúdia.

Les invitacions es poden recollir a Can Domènech, seu del Consorci de Pol·lèntia fins al màxim d’aforament. L’entrada és gratuïta amb invitació. Per més informació i reserva 971 897 102.